BAR PINOKKIO

Konstaapelinkatu 4
02650 Espoo

Puh 010 322 6960
Fax 010 322 6969

Email: info@barpinokkio.fi
Website: www.barpinokkio.com

Meistä

Pinokkio avasi ovensa ensimäisen kerran 1988, ja on tähän päivää asti säilyttänyt paikkansa yhtenä Espoon Leppävaaran kantaravintolana.

Ravintolamme on sanomattakin suosittu A LA CARTE- ruoka-annoksistaan ja perinteisistä suomalaisista lounas ruoistaan. Vuonna 2012 uudistimme ruokalistaamme lisäämällä valikoimiin myös aasialaisia makuja, jotta asiakkailla olisi enemmän valinnan varaa, unohtamatta kuitenkaan suomalaisia perinteitä ruoanlaitossa.

Hyvä asiakaspalvelumme ja viihde ohjelmistomme takaa asiakkaille rentoja ja miellyttäviä hetkiä, oli kyse joko rankan työpäivän jälkeen vietettävästä levähdystauosta. tai sitten hyvin ansaitun viikonlopun viettämisestä.

Asiakkaat voivat viettää aikaansa pelaten biljardia, kuunnellen erittäin laajaa musiikkivalikoimaamme DJ:n tahdissa tai jopa laulellen iltaisin karaokea. Tietty jos kaipaa pientä leikkimielistä jännitystä, voi aina osallistua perjantaisin pokeriturnauksen tai biljardikilpailuun lauantaisin.

Meillä on myös kaksi kertaa kuukaudessa LIVE musiikkia ravintolassamme ja luonnollisestikin ravintolaan on aina ilmainen sisäänpääsy kaikkina viikonpäivinä oli sitten ohjelmaa tai ei.

Ota yhteyttä

    Bar Pinokkio