Bar Pinokkio

Alkuruoat

1. POPIA TOD PHAK SALAI (vegan)

7 €

Uppopaistetut kevätkääryleet, sisältävät aitoa merilevää, siitakesieniä, purjoa, kaalia ja vermiselli-lasinuudelia. Kastikkeena käytämme sweet chilikastiketta ja luumukastiketta.

2. TAU HU YANG BARBECUE (vegan)

7 €

Rapeaksi grillattua tofua, tuoreita kasviksia, ananasta, korianteria, purjoa vartaassa. Kastikkeena käytämme talon BBQ-kastiketta.

3. MEANG CAM TAUHU TOD (vegan)

7 €

Rapeiksi  friteerattuja tofun paloja, sekä rapeita yrttejä, salottisipulia, pilkottua limeä, inkivääriä, paahdettuja maapähkinöitä, paahdettua kookospähkinää, lisukkeena tarjoamme Cha plu-yrttilehtiä ja Talon makeaa palmusokeri chilihillon kanssa.

4. POPIA SOD SMOKED SALMON

8 €

Käsinkääritty tuore riisipaperirulla, joka sisältää savustettua lohta sekä tuoretta vihreää ruukkusalaattia, kurkkua, porkkanaa, kevätsipulia, seesamia, korianteria ja minttua. Kastikkeena kalakastike-viinietikka-chilidressing.

5. SATAY KAI TAKRAI

8 €

Grillatut kanavartaat, sitruunaruohoa, korianteria, purjoa, seesamin siemeniä satay-kookos-maapähkinäkastikkeessa.

6. NUEA SAP YANG PLAI CHA PLU

8 €

Cha plu thai yrttilehtiin käärittyä naudanliharullia, joissa on sitruunaruohoa, korianteria, limen lehtiä ja minttua. Kastikkeena kalakastike-viinietikka –chilidressing ja luumukastike.

7. THOD MAN PLA KAIL

8 €

Friteeratut kalapyörykät maustettu punacurry-tahnalla, chilillä ja korianterilla, kaffir limen lehdillä. Maapähkinä-kurkku-makeachili-dressing.

8. GOONG KULA DUM YANG

8 €

Grillattuja kokonaisia jättitiikerirapuja, kirpeä mangosalaatti, chili-hillon, auringonkukkasiemenien ja cashewpähkinöiden kera.

9. HOYSHELL SAMUNPRAI

8 €

Grillattuja kampasimpukoita, cha plu yrttilehteä ja muita rapeita thaiyrttejä, paahdettua kookosta, limen paloja, paahdettuja maapähkinöitä Tamarind-hedelmäkastikkeessa.

Keitot

10. TOM GYD TAUHU SALAI THA LE (vegan)

8 €

Miedosti maustettu perinteinen Thaimaalainen kasviskeitto, joka sisältää tuoretta tofua, merilevää, siitakesieniä, kiinankaalia, valkosipulia, pippuria, korianteria ja purjoa.

11. TOM KHA KAI

8 €

Perinteinen Thaikeitto kookosmaidolla ja kanalla. Sisältää aitoja thaiyrttejä, sitruunaruohoa, limen lehteä ja galangalia.

12. TOM YUM GOONG

 12 €

Maailman kuuluisan tulinen Tiikerirapukeitto, mikä sisältää aitoja thaiyrttejä, herkkusieniä, sipulia, purjoa, kirsikkatomaattia ja chilitahnaa.

Thaisalaatit

14. YAM KAI KROP

17 €

Friteerattua rapeaa  broileria, mausteinen Thai Salaatti jossa on tuoreita yrttejä, korianteria, purjoa, minttua, chilihilloa, limen mehua, paahdettuja cashewpähkinöitä ja aurinkokukan siemeniä.

(mahdollista saada myös kasvis version) 17€

15. SOM TAM THA PRIK KAI YANG

19 €

Perinteinen tulinen raaka papaijasalaatti, chiliä, palmusokeria, limen mehua, tamarindia,  kalakastiketta, minikatkarapuja sekä paahdettua maapähkinöitä ja kirsikkatomaattia. Lisukkeena tarjoillaan grillattuja kanansiipiä sekä tahmeaa riisiä.

16. NAM TOK COO MUU YANG

 19 €

Grillattua porsaan niskaa, thaiyrttejä, limen mehua, punasipulia, korianteria ja purjoa. Lisukkeena tarjoillaan tuoretta salaattia ja tahmeaa riisiä.

Thai street food

17. LARB GAI KHAU PHOD

17 €

Perinteinen thaimaalainen salaattiannos jossa on broilerin rintafilettä murennettuna sekä thaiyrttejä, kalakastiketta, limen mehua, paahdettua riisiä. Lisukkeena tuoreitta salaattia ja tahmeaa riisiä.

18. PHAD KRA PAU MUU SAP KHAI DAO

17 €

Perinteinen Thaimaan katuruoka. Wok paistettu hienonnettua porsaan niskaa, chiliä ja villibasilikaa, vihreitä papuja, sipulia, soija-, kala- ja osterikastikkeen kera. Lisukkeena tarjoillaan lämmintä Thaimaalaista jasminriisiä ja paistettua rapeaa munakasta sekä chilikastike.

19. KHAU PHAD GAI KAP KHAI DAO

17 €

Perinteinen Thaimaan katuruoka. Wok-paistettua riisiä, broilerin rintafilettä, kananmunaa, kirsikkatomaattia, korianteria, sipulia ja purjoa. Lisukkeena tarjoillaan paistettua munakasta sekä chilikastike.

Curryt

(kaikki curryt saa myös kasvis tofu version 17€ TAI Jätti-tiikerirapua 24€)
(All curry’s are also vegetaian tofu version 17€ OR Gaint tiger prawn 24€)

20. KAENG MASSAMAN KAI

18 €

Massaman-curry ja kookosmaitoa. Hitaasti haudutettua  broilerin rintaa, sekä bataattia, sipulia, kurkumaa, kardemummaa, kanelia, tamarindikastiketta, paahdettua maapähkinää ja auringonkukansiemeniä.

23. KAENG KIEW WAN KAI

18 €

Vihreä curry ja kookosmaitoa, broilerinrintaa ja thai-munakoisoa, vihreitä parsatankoja , bambun versoja, Thai basilikaa.

26. PED YANG RAD SOS PANANG

23 €

Panang curry kookosmaitokastikkeessa, rapeaksi grillattua ankanrintaviipaleita, chiliä, thaibasilikaa, grillattuja parsatankoja, vihreitä papuja ja bataattia.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                

21. KAENG KARII KAI TRA KRAI

18 €

Keltainen curry ja kookosmaitoa. Hitaasti haudutettua  broilerinrintaa, kesäkurpitsaa, bataattia, sipulia kurkumaa, kardemummaa, kanelia, sitruunaruohoa, chilipaprikaa keltaisessa curry kookosmaitossa.

24. KAENG KUA CO MUU YANG

21 €

Mausteinen ja aromaattinen punacurry kookosmaitoliemessä. Grillattua porsaan niskaa, kirsikkatomaattia, tuoretta ananasta, limen lehtiä ja basilikaa.

22. KAENG PHET GAI

18 €

Massaman-curry ja kookosmaitoa. Hitaasti haudutettua  broilerin rintaa, sekä bataattia, sipulia, kurkumaa, kardemummaa, kanelia, tamarindikastiketta, paahdettua maapähkinää ja auringonkukansiemeniä.

25. KAENG PHED NEUA YANG

21 €

Mausteinen punacurry kookosmaitoliemessä. Grillattuja naudan ulkofileeviipaleita ja thai-munakoisoa, basilikaa, bambun versoja.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        

Wok annokset | Wok dishes

(kaikki wok paistettu annos on mahdollista saada myös kasvis tofu version €16 TAI Jätti-tiikerirapua €24)
(All wok fried are also vegetarian tofu version €16 OR Giant tiger prawn €24)

27. PHAD THAI KAI- HOO GAI

17 €

Wok-paistettua riisinuudelia sekä broilerin rintaa kiinalaisella ruohosipulilla, tofulla, iduilla makeassa kotitekoisessa tamarindkastikkeessa. Tarjoillaan munakkaalla sekä limen viipaleilla ja maapähkinärouheella.

28. PHAD SI IU GAI

17 €

Wok-paistettua riisinuudelia sekä broilerin rintaa pak choilla, parsakaalilla, iduilla, chilipaprikalla, soija-, osteri- ja kalakastikkeen kera. Tarjoillaan rapeilla sipuleilla sekä limen viipaleella.

29. SPICY KRUNKEN NOODLES BEEF

19 €

Wok-paistettua riisinuudelia sekä naudan sisäpaistia pak choilla, parsakaalilla, iduilla, chilipaprikalla, thaibasilikalla, soija-, osteri- ja kalakastikkeen kera. Tarjoillaan paahdetulla sipulilla sekä limen viipaleilla.

Pääruoat

30. PHAD THAI GOONG YAI

24 €

Wok-paistettua riisinuudelia sekä jättitiikerirapua, kiinalaisella ruohosipulilla, tofulla, iduilla makeassa kotitekoisessa tamarindkastikkeessa. Tarjoillaan munakkaalla sekä limen viipaleella ja pähkinärouheella.

33. GAI PHAD KRA TAU

17 €

Wok-paistettua broilerin rintaa, thaimaan villibasilikaa, chiliä sipulia, vihreillä pavuilla, bambuversoilla ja paprikalla mausteisessa soija-, osteri- ja kalakastikkeessa.

31. KAI PHAD MED MAMUANG

17 €

Wok-paistettua broilerin rintaa cashewpähkinöillä, paprikalla, sipulilla kevätsipuleilla sekä kuivatulla jalapenoilla, katkaraputahnalla makeassa soija-, osteri- ja kalakastikkeessa.

34. NEAU PHAD PRIK KRACHAI

19 €

Wok-paistettua naudan sisäpaistia, Krachai thaiyrttijuureksilla, sipulilla, paprikalla, kesäkurpitsalla ja thaibasilikalla mausteisessa soija-, osteri- ja kalakastikkeessa.

32. KAI PHAD TAK RAI

17 €

Wok-paistettua broilerin rintaa sitruunaruoholla, purjolla, korianterilla chililä, kaffir- limen lehdillä, sipulilla, soija-, osteri- ja kalakastikkeessa.

35. PHAD KRAPAO MOO KOP

19 €

Hitaasti haudutettua ja rapeaksi wok paistettua porsaan kylkeä sekä chiliä, villiä thaibasilikaa, vihreitä papuja ja paprikaa, soijan- osteri- ja kalakastikkeen kera.

36. PED THUN THOD KROP PHAD PHAK

21 €

Rapeaa ankan rintaa wok paistettuna eksoottisten kasvisten kanssa soija- ja osterikastikkeessa makealla hoisin tahnalla.

37. GAE PHAD PRIK KEANG

24 €

Wok-paistettua karitsan sisäfilettä sekä thai-munakoisoa, kesäkurpitsaa, vihreää pippuria, basilikaa mausteisessa punacurry-kookosmaitopohjaisessa kastikkeessa.

38. PHAD KRA PAU THA LEE

26 €

Wok paistettua sekaäyriäisiä, chiliä, thaibasilikaa, vihreitä papuja, sipulia, bambuversoja soija-, osteri- ja kalakastikkeen kera.

Erikoisruokalajit

39. PED THOD KROP RAD SOS PRIK

23 €

Rapeaa ankan rintaa sekä grillattua ananasta, inkivääriä, tuoretta paprikaa, purjoa, korianteria  makeassa RED KOI chilikastikkeessa.

40. PORK RIBS

23 €

Pitkään haudutettua ja rapeaksi paistettua porsaan kyljystä aromikkaassa hunaja-inkivääri-seesam-chili-soijakastikkeessa.

41. PUUNIM PHAD PRIKTHAIDAM

25 €

Uppopaistettuja rapeita pehmeäkuorisia taskurapuja maustettuna mustapippurikastikkeella.

42. PUUNIM PHAD PRIKTHAIDAM

25 €

Uppopaistettuja rapeita pehmeäkuorisia taskurapuja maustettuna mustapippurikastikkeella.

43. YUM MAMUANGPUU NIM

26 €

Friteerattuja rapeita pehmeäkuorisia taskurapuja sekä kirpeä thaimaalainen mangosalaatti chilihillon ja cashewpähkinöiden kera. Tarjoillaan tuoreen lollorosso salaatin sekä cha plu yrttilehtien, shisho lehtien, mintun ja korianterin kanssa.

44. CHU CHII GOONG YAI

26 €

Paistettua jättitiikerirapua, mausteisessa Chuchi puna-keltacurry kookosmaitokastikkeessa sekä grillattua parsatankoa, kesäkurpitsaa ja thaibasilikaa.

45.LAMB SHANK

26 €

Pitkään haudutettua mureaa karitsan potkaa mausteisessa aromaattisessa panang curry-kookosmaito-chilikastikkeessa sekä grillatun bataatin, vihreiden pavun ja basilikan kera.

46. LAMB CUTLET

26 €

Grillattua lampaan karea aromaattisessa panang curry-chili-kookosmaitokastikkeessa sekä grillattuja kasviksia ja thaimaan basilikaa.

41. PUUNIM PHAD PRIKTHAIDAM

25 €

Uppopaistettuja rapeita pehmeäkuorisia taskurapuja maustettuna mustapippurikastikkeella.

48. PLA RAAD PRIK

27 €

Uppopaistettu rapea kokonainen kultaotsa-ahven makeassa ja kirpeässä tamarind-chilikastikkeessa sekä korianteria, purjoa ja limeä.

49. GOONG KU LA DAM YANG

30 €

6kpl kokonaisia grillattuja jättitiikeri rapuja. Tarjoillaan talon meri-chilikastikkeessa ja vihreää salaattia.

Lisukkeet

Thai Jasmiini riisi / Thai yasmine rice 2€
Thai Jasmiini riisi / Thai yasmine rice big 4€
Thai tahmea riisi / Sticky rice 3€
Paistettu riisinuudeli / Fried noodles 4€

Jälkiruoat

48. Friteerattua banaania, hunajoituja kookoshiutaleita, vaniljajäätelöä, tummaa siirappia ja suklaakastiketta.
49. Talon mangojäätelöä ja pandanus-lehdellä maustettuja thailettuja, karamellisoitua kookoslihaa tuoretta mangoa.
50. Litsi-sitruunaruohosorbettia ja eksootisia-hedelmiä.
Red Koi vegan tasting menu

Tasting menu 45€ / hlö

Alkupalat

POPIA TOD PHAK SALAI

Uppopaistettuja merilevät kasviskevätkääryleitä

Sweet chili Dressing.

MEANG TAUHU TOD

Cha-Plu lehtiä ja rapeaa bataattia, tofua, paahdettua kookospähkinää, maapähknää, chiliä, limeä ja salottisipulia erityisessä kotitekoisessa tamarindi-inkivääri-chili –siirapissa.

SOM TAM THAI

Vihreää papaijaa, chiliä, minttu, palmusosokeria, lime-mehua ja paahdettua maapähkinää.

Keitto

TOM YUM HED

Perinteinen mausteinen Tom Yum sieniä – keitto, jossa on sitruunaruohoa ja tuoretta chiliä.

Pääruuat

TAUHU TOD SAMUNPRAI KROP RAAD NAMMAKAM

Rapeaa tofua ja yrtejä tamarindikastikkeessa.